Бисквитки

четвъртък, 13 октомври 2016 г.

Премиера



Ръководството на ДКТ-Враца Ви кани да посетите предпремиерата на новото заглавие „Зона Замфирова“ от Стеван Стремац. Постановката е на Слободан Алексич, костюми – Биляна Кръстич, музикално оформление – Василие Петрович. Спектакъла може да гледате на 17 октомври от 19 часа на голяма сцена на ДКТ.

         Ето и програмата до края на октомври:

17.10.16 г. - понеделник, Голяма сцена от 19 ч.
„Зона Замфирова“ от Стеван Стремац – ПРЕДПРЕМИЕРА

18.10.16 г. - вторник, Голяма сцена от 19 ч.
„Зона Замфирова“ от Стеван Стремац – ПРЕМИЕРА

19.10.16 г. - сряда, Камерна зала от 19 ч.
„Приказки от Виенската гора“ от Йодьон фон Хорват

22.10.16 г. - събота, Куклена зала от 10.30 ч.
„Червената шапчица“

25.10.16 г. - вторник, Камерна зала от 19 ч.
„Нора“ от Хенрик Ибсен

26.10.16 г. - сряда, Камерна зала от 19 ч.
„Бащата“ от Аугуст Стиндберг

27.10.16 г. - четвъртък, Камерна зала от 19 ч.
„Забрадка на слънцето“ от Кирил Топалов

29.10.16 г. - събота, Камерна зала от 10.30 ч.
„Умният, храбър шивач“

         На 3 ноември от 19 часа, врачани могат да се посмеят в големия салон на ДКТ с „Третото око“ - продукция на ПК „ВИВА АРТЕ“.
         Романтично-екзотичната комедия е от Олег Ерньов, постановка – Борислав Чакринов. Участват Невена Бозукова, Стефан Иванов, Милена Маркова, Александър Александров.

  „Третото око“

         Животът невинаги върви по план. Един добър човек е стресиран от новия свят, в който безразличието, неправдите и беззаконието са станали ежедневие. Но той отказва да се примири безропотно и започва да търси прагматичен подход за решаване на проблемите. Неочаквано в живота му се появява светлина – едно жизнерадостно момиче, което не е загубило оптимизма си и вярата в доброто у хората. От липса на нежност и внимание страда и съседката, която намира отдушник в музиката и търсенето на духовното. Тази ведра, хумористична история представя реалните човешки взаимоотношения и от наръчник на песимиста се превръща в наръчник на оптимиста. Неочакван край? Може би да, а може би не, но общото житие на героите от панелния блок няма да ви остави равнодушни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар