Бисквитки

вторник, 26 януари 2016 г.

Предстоят три разяснителни срещи във Врачанско по информационната кампания за директните плащания на МЗХ до края на седмицата



Три разяснителни срещи част от информационната кампания на Министерство на земеделието и храните за директните плащания през 2016 ще се проведат на територията на Област Враца, края на седмицата. Целта на кампанията е земеделските стопани да бъдат запознати с новите моменти по изискванията за регистрация на заявленията за подпомагане на земеделските стопани, регистрацията на правните основания за ползване на земеделските земи от собственици и ползватели и сключване  на споразумения за ползване на земеделски земи по реда на чл.37в от  Закона за собствеността и ползването на земеделските земи.
Утре, 27 януари 2016 г., от 10:30 часа експерти на Министерство на земеделието и храните и Областна Дирекция „Земеделие“ ще запознаят с новостите по кампанията производителите от Враца. Срещата ще бъде в сградата на БЗНС – Враца, която се намира на ул. „Софроний Врачански“ № 6.
В четвъртък (28 януари 2016 г.) ще се проведат дискусиите със земеделските производители от общините Мездра и Роман. В гр. Мездра събитието ще се състои, с начален час 10:00 часа, в заседателна зала на Общинския съвет, която се намира на 4-ти етаж в сградата на Община Мездра. Срещата в Роман ще бъде от 14:00 часа в залата на Общинския съвет.


Дирекция „Връзки с обществеността и протокол“

Няма коментари:

Публикуване на коментар