Бисквитки

неделя, 12 юли 2015 г.

Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) към младежите на Северозападния младежки форум: Превърнете потенциала си във ваш успех


"Имате изобилие от потенциал в себе си, превърнете го в свой успех. Информирайте се, запознайте се с това какви умения ще търси пазарът не днес, а след пет, десет години. Бъдете упорити и не се страхувайте да правите грешки". Това послание отправи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова към участниците в Северозападния младежки форум, провел се в град Враца на 11 юли 2015 г. Тема на нейния панел беше "Нужните умения и мотивация за успешна професионална реализация".

В своето изказване тя изтъкна колко важно е младите хора да се адаптират бързо към променящите се нужди на бизнеса и да използват предоставящите им се възможности, както на Европейско така и на национално ниво. Евродепутатът, която е посланик на ЕК за дигиталните умения предложи заедно с МГЕРБ и европейския информационен офис на евродепутата Владимир Уручев да организират обучения в града по техническа грамотност и програмиране за младежите в региона.


Северозападният младежки форум бе организиран от Младежи ГЕРБ Враца и се провежда от 10 до 12 юли 2015 г. Тази година форумът бе на тема "Политика на Северозапада - време за действия". В него участие още взеха вицепремиерът по еврофондовете и икономическата политика Томислав Дончев, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, заместник-министърът по регионално развитие и благоустройство Деница Николова, заместник-министърът на младежта и спорта Калин Каменов, народните представители Владимир Тошев, Красен Кръстев и Антон Долапчиев, евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев и Андрей Новаков.

Няма коментари:

Публикуване на коментар