Бисквитки

петък, 22 февруари 2013 г.

Kатастрофира лек автомобил



На 22.02.2013г., в 10:30ч., на кръстовище  в село Търнава катастрофират: лек автомобил „Опел Вектра”, управляван от неправоспособен водач - И.И./20г./ от с. Галиче,  който се блъснал  в насрещно движещият се  микробус „Мерцедес„ ,управляван от И.Г./31г./ от с. Борован. Полицейски автомобил на РУП-Бяла Слатина с трима служители, който се движел зад Опел”-а , направил маневра за да заобиколи катастрофата и се сблъскал с друг товарен автомобил-„Ивеко”, който се движел зад „Мерцедес”-а.  Неправоспособният водач на „Опела”-а избягал от мястото на катастрофата. На всички останали водачи,  включително и водача на полицейския автомобил, са  направени  проби за алкохол. Пробите са отрицателни. 
Ранени са: С.Д./19г./ от с. Галиче, който пътувал в лекия автомобил „Опел”; водачът на микробуса; водачът на служебния полицейски автомобил, както  и един от колегите му.  Всички пострадали са настанени  в болница, без опасност за живота.  без опасност за живота.
В 14:30ч.,  напусналият мястото на катастрофата водач- И.И. е установен в с.Търнава, след което е задържан  в РУП-Бяла Слатина.
Продължава работата по изясняване на обстоятелствата довели до катастрофата.
Образувано  е дознание.
 Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев

Няма коментари:

Публикуване на коментар