Бисквитки

неделя, 27 май 2012 г.

Детски карнавал «Здравей лято»


Tелевизионният и интернет оператор Римекс ООД и телевизия Римекс ТВ организират кампания за отбелязване на Деня на Детето и Деня на Враца.
На 28 май – понеделник, Римекс ТВ и Театрална група ТЕМП, с подкрепата на Община Враца, Супермаркет „Дъбника“, ДПП Врачански Балкан“, Увеселителен парк „Приказката“, Бирена борса „Ферит“, Мишел-Цвет ООД и магазини „Селека“ организират от 17.30ч Детски карнавал «Здравей лято». Целта на карнавала е както да се отбележи 1-ви юни – Ден на детето и Ден на Враца, така и с много игри, танци и забавления да се даде началото на най-чакания от малчуганите сезон – лятото.
Римекс ТВ и Театрална група ТЕМП организират за първи път в Община Враца подобна изява, насочена изцяло към най-малките жители на града. По време на Карнавала ще се проведе специална томбола, конкурс за карнавален костюм, като организаторите са подготвили още много изненади за децата и гостите на Враца.
Карнавалът ще се състои на 28 май от 17.30 в Етнографско Възрожденски комплекс «Св. Софроний Врачански», като при лошо време ще се проведе в Младежки дом – Враца.
Да дарим усмивка“ е мотото на дарителската кампания, която е втората инициатива на телевизионния и интернет оператор Rimex ltd и телевизия Римекс ТВ.
Целта на кампанията е на един от най-хубавите и чакани от децата дни да се подари празник на онези от тях, които съдбата е лишила от родителски грижи и внимание – децата от ДДЛРГ «Асен Златаров» в град Враца.
До момента различни фирми и граждани се присъединиха към идеята да подарят повод за усмивка на децата от дома.
С присъствието си и популяризирането на инициативата, която ще се проведе на 1 юни от 10.00 часа в дома, Вие ще накарате тези деца да почувстват празника и грижата от обществото за тяхното ежедневие.
Нека заедно покажем съпричастност към тяхната съдба и да им подарим усмивка!
Желаещите да подпомогнат децата от Дома могат да го направят на място!

Няма коментари:

Публикуване на коментар