Бисквитки

петък, 11 ноември 2011 г.

Общински съвет в Криводол ще проведе първото си редовно заседание

На 18 ноември 2011 г. от 9.30 часа Общински съвет – Криводол ще проведе първото си редовно заседание за мандат 2011-2015 г. В дневният ред са включени пет точки:

1. Предложение относно приемане правилник за организацията и дейността на ОбС.

2. Предложение относно избор на състав и ръководство на постоянни комисии към ОбС.

3. Предложение относно издаване на Запис на заповед от Община Криводол в полза на ДФ „Земеделие” – Разплащателна агенция, обезпечаваща авансово плащане по договор № 06/322/00513 от 22 юли 2011 г., променен с Анекс I от 03.09.2011 г. за Проект „Рехабилитация на обществени зелени площи в село Краводер, Община Криводол”, сключен между Община Криводол и ДФ „Земеделие” – Разплащателна агенция.

4. Предложение относно годишна програма на културните събития в Община Криводол за 2012 година.

5. Разни.

Днес, 11 ноември в заседателната зала на Община Криводол, общинските съветници проведоха работна среща. Срещата беше открита от Председателят на Общинският съвет Юрий Кацарски. Съветниците обсъдиха промените в Правилника за организацията и дейността на Общинският съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация. Общинският съветник Данаил Николов предложи в дневния ред на предстоящото заседание на Общинският съвет да бъдат включени и предложенията за утвърждаване състав на комисията по конфликт на интереси, временно изпълняващите дейността кмет на кметства и предложение за заплатите на кметовете.

На работната среща присъства и Секретарят на Общината Анелия Николова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар