Бисквитки

събота, 24 септември 2011 г.

Николай Иванов и Ивайло Калфин ще рабоят заедно за бъдещето на Враца


На срещата двамата кандидати си пожелаха успех на предизборните кампании.
Ден след изтеглянето на бюлетина номер 27, независимият кандидат за кмет на Враца инж. Николай Иванов посрещна Ивайло Калфин при визитата му във Враца. Кандидатът за държавен глава бе на посещение в областта по случай честването на 103-тата годишнина от обявяването на българската независимост. Претендентите за кмет и президент заявиха своята подкрепа един към друг.
Николай Иванов, който е застъпник за активна местна политика, изрази убеждението си, че г-н Калфин ще бъде гарант за успешната координация между централната власт и община Враца.
За президентския кандидат инж. Иванов е правилният избор за кмет на общината , защото е човек, който се е доказал като успял ръководител в местната власт. „През последните години проблемите на Враца се задълбочават. Водния цикъл на града и слабото представяне по отношение на европейските програми са само част от тях. Николай е човекът, който може умело да ръководи всички тези процеси. Той познава и знае как да работи успешно за усвояване на европейските фондове. Той може да възвърне на Враца репутацията на прекрасен град, какъвто той е и какъвто има всички основания да бъде занапред”, добави Калфин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар