Бисквитки

сряда, 28 септември 2011 г.

Николай Иванов: Залагам на лични срещи с хората и пълна прозрачност в предизборната кампания и след това

Първият открит щаб на кандидат-кмета беше в квартал Сениче
Кандидат-кметът на Враца Николай Иванов, подкрепен от Инициативен комитет, 6 политически партии и авторитетни граждански организации, направи първата си Щаб на открито в квартал Сениче.
Бъдещето на Враца е в ръцете на всички нас - управленският опит и капацитет трябва да се съчетават с прозрачност и диалогичност. Затова по време на предизборната си кампания редовно ще правя открити щабове, където да обменям с гражданите на общината предложения за развитието й, защото те нямат нужда от повече празни обещания, а от реални действия, които да подобрят живота им. Ако бъда избран за кмет, тази практика ще бъде продължена. Това заяви Николай Иванов при откриването на приемната.
Той подчерта още, че целта на тези срещи е да се запознае отблизо със специфичните проблеми и очаквания на хората, за да може да им отговори максимално добре като кмет. Според него липсата на диалог и прозрачност води до недоверие в институциите – тенденция, която той иска да преодолее, защото е уверен, че ако се обединим, ще постигнем желаните резултати за Враца.
Следващият щаб на открито на кандидат-кмета Николай Иванов ще бъде на 3 октомври в ж.к. „Дъбника”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар